Domačija Amon

Domačija Amon

Je najstarejše zasebno vinarsko podjetje v Sloveniji. Pridelujejo odlična vina iz trt, ki rastejo na šmarsko- virštanjskih tleh. Ponosni so na svojo kvaliteto vin, pod svojo blagovno...Za več informacij kliknite na ponudnika.
Domačija Haler

Domačija Haler

Domačija ima lastno pivovarno, kjer se vari tako svetlo kot temno pivo Haler, brez dodanih konzervansov. Značilne so njihove hišne specialitete kot so pečena krača, pivski zrezek,...Za več informacij kliknite na ponudnika.
Motel Ribnik Kozje

Motel Ribnik Kozje

Motel leži v središču Kozja ob ribniku kjer je možen tudi ribolov. Ponujajo kozjanske specialitete, ribe, dnevne menije in nedeljska kosila. V bližini je tudi igrišče za najmlajše...Za več informacij kliknite na ponudnika.
Vinogradništvo Pečnik

Vinogradništvo Pečnik

Ob domačem kruhu in salami si privoščite požirek vrhunskega belega ali rdečega vina, ki so tudi naprodaj poleg suhomesnatih...Za več informacij kliknite na ponudnika.
Hiša vin Emino

Hiša vin Emino

Hiša Vin Emino leži na koncu naselja Imeno in sicer ob vinsko - turistični cesti: VTC – 10. Do nje je možen dostop z avtobusom. Konec avgusta 2011 je Kmetijska zadruga Šmarje, z.o.o....Za več informacij kliknite na ponudnika.
Gostišče Jurg

Gostišče Jurg

Ponudba se prilagaja letnim časov, prav tako željam gostov. Hišna vinoteka ponuja tako domača vina kot vina drugih slovenskih vinarjev.  Ponuja se pestra izbira ribjih, svinjskih,...Za več informacij kliknite na ponudnika.
Gorca pri Krašu

Gorca pri Krašu

Razvajajte se ob domačih jedeh kot so ocvirkovka, zafrkječa, pečenka ter divjačina, poleg pa si privoščite požirek domačega vina. Možnost vodene...Za več informacij kliknite na ponudnika.
Gostilna Šempeter

Gostilna Šempeter

V osrčju Kozjanskega parka se v Gostilni Šempeter trudijo širiti prepoznavnost slovenske kulinarike, zato so pridobili pravico do uporabe znamke Gostilna Slovenija, s katero se...Za več informacij kliknite na ponudnika.
Bajsova domačija

Bajsova domačija

Poleg prenočišč ponujajo tudi velik prostor za goste. Specialitete so jedi iz postrvi, na jedilniku pa se najdejo tudi jagenjček, govedina, morske jedi in slovenska kulinarika. Možen...Za več informacij kliknite na ponudnika.
Gostilna Virštanj Banovina

Gostilna Virštanj Banovina

Restavracija je v več sto let stari hiši, ki je bila seveda obnovljena. Imajo viteško klet kjer lahko poskusite domača virštanjska vina. Sprejemajo naročila ob slovesnostih, nedeljska...Za več informacij kliknite na ponudnika.
Vinogradništvo Martin Amon

Vinogradništvo Martin Amon

Tukaj se ponašajo z večletno tradicijo pridelave vrhunskih vin, ki jih lahko poskušate v kleti, možen je tudi njihov nakup, ob predhodni najavi pripravijo tudi...Za več informacij kliknite na ponudnika.